Her må vi legge inn mer.

Personlige erfaringer, og hva hjalp oss ut av problemet.

 

 

Magne Brakstad hjelper Kjell Adamski

 

 

Takk Magne!

 

Jeg ( Jostein Myrvang )dro til Bergen for å få behandling av Magne Brakstad , ( tlf 41518949 - dersom noen vil søke hjelp ). Det ble en MEGET tøff opplevelse, og resultatet av  behandlingen var helt forbløffende. Jeg har hatt vondt for å gå i trapper i 8 år, p.g.a. vondt i venstre lår. Nå, etter en behandling er jeg helt fin, og nå kan jeg til å med gå i trapper med høye trinn uten problemer.
Nå har jeg hatt en behandling til ( Magne kom til meg). I høyde bein manglet jeg 2 grader på å rette det helt ut, etter denne  behandlingen er det også i orden. Ofte har jeg vært avhengig av  å ha noe under kneet når jeg  sover, ellers verket det i leddet. Det problemet er nå løst, og det bare etter en behandling. Jeg var hos en fysioterapeut for 9 år siden, hadde 10 behandlinger, men helt uten effekt. Nå ser jeg fram til å få  behandling på skuldrene, slik att jeg blir mykere der. Da vill resultatene i kast bli bedre. Magne var her en helg for a starte i NM kast 5- kamp. I tillegg behandlet han 10 utøvere, og alle har kommet med positive tilbakemeldinger.  Dette er den beste og mest givende behandlingen jeg noen gang har fått.


Jostein Myrvang.

P.S. Legen min, ( spesialist på knær ) som jeg har brukt på knærne mine mente att jeg i løpet av noen år måtte ha kneproteser, da brusken i knærne er slitt. Nå trur jeg att jeg vil klare meg  uten nye knær. Problemet var ikke brusken, men att muskulaturen i låra hadde festet seg i hverandre.


 

 

Se også engelsk hjemmeside.

http://www.sportsinjuryclinic.net/cybertherapist/bysport/running.htm